erlendflunde.no

erlendflunde.no

"Hard work beats talent
when talent doesn't work hard!"

Slider

Foredrag

Gjennom dei siste åra har eg hatt gleda av å bygge meg opp god erfaring på å halda foredrag og innlegg for både næringsliv og arbeidssøkjarar. Eg tilpassar meg på alt frå korte innlegg på rundt 20 minutt til lengre føredrag på opp til og rundt ein time. I hovudsak byggjer eg det opp rundt meg og mine erfaringar, krydra med det du/de vil at eg skal fokusere på:

  • Hotellbransjen.
  • Nordic Choice Hotels & Comfort Hotel
  • Rekruttering.
  • Hol i CV-en og kvifor min bransje ser mot desse kandidatane.
  • Motivasjon: "Tilfeldigheter og moglegheiter".
  • Min historie frå Resepsjonist til Hotelldirektør.

Dersom dette er av interesse for deg og din bedrift ser eg fram til å høyra frå deg.
Kontaktdetaljar finn du nedst på sida.

Referanser:  

Tilfeldigheter, muligheter og drømmen om hotellbransjen

- Artikkel fra Tidsbanken etter foredrag på TidPrat 21. februar 2020.

"Vest Næringsråd hadde gleda av å oppleve Erlend som føredragshaldar i fjor haust (2018). Erlend formidlar sine erfaringar og kunnskap på ein glimrande og forståeleg måte. Han er trygg på scena, har god fortellerteknikk, og er heller ikkje redd for å by på seg sjølv. " 

- Silje Ulveseth (Vest Næringsråd)

"Erlend har ein formidabel formidlingsevne og ein ærlegdom og truverde som gjer at han går rett heim hjå publikum. Godt humør og godt gjennomarbeida foredrag. Anbefaler gjerne!"

- Sissel Eikanger (NAV Årstad)

"Erlend har holdt foredrag og innlegg etter forespørsel fra NAV Bergen. Vi har arrangert jobbmesser for ungdomsgrupper, hvor hans budskap skaper en «gnist» hos deltakerne. Tilbakemelding fra deltakerne: «hans åpenhet og engasjement, inspirerte og motiverte oss. Ble veldig nysgjerrig på bransjen.» Erlend er en dyktig formidler og klarer å fange oppmerksomheten og begeistrer både arbeidssøkerne og oss i NAV. Vi trenger samarbeidspartnere som har troen på arbeidssøkerne uansett bakgrunn og som ser muligheter fremfor begrensninger."

- Irene Hamre (NAV Vestland)